Over mij

Welkom op de website van M. de Groot Restauratie.

[FOTO]

Mijn naam is Marieke de Groot, ik ben gediplomeerd restaurator. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de voormalige Artesis Hogeschool van Antwerpen (tegenwoordig de Universiteit van Antwerpen). Hier heb ik de vierjarige opleiding Conservatie & Restauratie (studio Hout & Polychromie) succesvol afgerond. Tijdens deze studie word je opgeleid tot restaurator, leer je historisch en materiaaltechnisch onderzoek te verrichten, en daarnaast preventief onderhoud aan het cultureel erfgoed.

Het is mijn doel om u te helpen met het herstellen en behouden van uw cultureel erfgoed. Door mij uw waardevolle kunstobjecten toe te vertrouwen en te laten behandelen zal u er nog heel lang van kunnen genieten.

Op de website vindt u de verschillende conservatie- en restauratiewerkzaamheden die ik kan uitvoeren. Daarnaast vindt u een impressie van mijn atelier, een portfolio, mijn werkwijze, en mijn contactgegevens. Het atelier is gelegen in het prachtige natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug, in het midden van het land.