U kunt via de onderstaande contactgegevens een afspraak maken om bij het atelier van M. de Groot Restauratie langs te gaan. Uw wensen worden dan geïnventariseerd en indien mogelijk wordt ter plekke antwoord gegeven op uw vragen. Na overleg zal u een behandelingsvoorstel, een kostenraming en tijdsbepaling worden aangeboden.

Indien u naast conservatorische of restauratorische behandelingen een kunsthistorisch en/of materiaaltechnisch onderzoek wilt laten verrichten, zal hier een aparte offerte voor opgesteld worden. Dit geldt ook voor elke uitgebreide advisering. 

Het atelier is gelegen in een prachtige natuuromgeving te midden van het bosgebied de Utrechtse Heuvelrug. Om het atelier te bereiken kunt u vanaf camping ’t Eind, Eindseweg 2 in Overberg, vóór de slagboom linksaf slaan. U kunt het bord met “verboden toegang voor onbevoegden” negeren. Hierna bevinden zich aan de zijden van de route rode bordjes met de tekst “Fam. de Groot, nr. 1”. Wanneer u deze borden volgt (circa 6 in totaal) komt u uit bij het atelier. GPS coördinaten: N 52 1.084, E 5 30.169

M. de Groot Restauratie
Adres atelier: Eindseweg 1, 3959 AT Overberg
Adres bedrijf: Pr. Hendriklaan 23, 3958 XL Amerongen
06 239 441 07
info[at]mdegrootrestauratie.nl
mdegrootrestauratie.nl

KvK nummer: 57395802.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht